Com millorar l'ambient caldejat a casa?

¿Como mejorar el ambiente caldeado en casa?

Consells i millores per a refrescar l'ambient a casa en està època calorosa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp







Amb aquesta calor i cada any més intens, necessitem estar en ambients frescos per a combatre'l i les plantes ens ajuden una mica.

Les plantes són un regulador natural de la temperatura i un humidificador biològic ja que per a equilibrar el seu nivell d'humitat són capaces de refrescar l'ambient. D'alguna manera en ambients caldejats les plantes evaporen aigua per a baixar la seva temperatura alliberant-la en l'ambient, creant una estada més fresca en la teva llar, despatx, porxo, etc.


Existeixen diversos tipus de plantes capaces de reduir l'ambient caldejat, us deixem algunes:
 
Sansiveria (Llengua de tigre)

És una planta resistent a la calor per la qual cosa serà ideal per a col·locar a les habitacions, a més necessita poca llum i un reg moderat.

Nephrolepis (Falguera de Boston)

La falguera humidifica i purifica l'aire proporcionant un ambient fresc i net, necessita un reg en abundància.

Ficus elàstica

Aquesta planta té un índex elevat de transpiració pel que fa que es mantingui humit l'ambient.

Chlorophytum (Llaç d'amor)

Una planta capaç d'absorbir grans quantitats de calor amb poques cures i sobretot sense un contacte directe al sol, millorant així la temperatura general de l'ambient.
 
Les plantes ajuden a refrescar en ambients amb bona ventilació, però no existeixen miracles, és per això que podem incloure sistemes de micro difusió d'aigua que contribueixen a refrigerar alguna cosa mes, també podem afegir fonts a les nostres terrasses, porxos o jardins, o bé, col·locar murs vegetals o plantes altes que ens facin ombres i així crear un ambient més fresc.
 

Fotos de @pinterest

 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat