Poden les plantes millorar l'ambient de treball?

¿Pueden las plantas mejorar el ambiente de trabajo?

Beneficis de tenir plantes en el teu espai de treball.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Poden les plantes millorar l'ambient del treball?

La resposta és sí, després de diversos estudis realitzats per diferents experts cal destacar que tenir una mica de vegetació en el nostre ambient de treball pot fer que ens sentim més contents, més relaxats i més productius.

Les plantes en l'oficina no sols ens serveixen per a decorar sinó que aconseguim un ambient de treball tranquil i millorat, permet parar esment amb més facilitat, redueix el cansament i la fatiga, augmenta la productivitat, humidifican i oxigenen l'oficina.

Això es deu al fet que les plantes absorbeixen el diòxid de carboni i alliberen oxigen, són el millor filtre natural de l'aire i permet crear un espai més natural, a més ajuden a reduir la pols i la pol·lució i contribueixen a esmorteir el soroll.

Depèn de l'espai que disposem, de les condicions de calefacció o aires condicionats o bé de llum natural, segons el que tinguem en el nostre lloc de treball podrem triar una extensa gamma de varietats de plantes que ens produeixin aquests beneficis sense donar-nos excessiu treball en les seves cures.

Una de les opcions més comunes és posar cactus ja que la seva poca necessitat d'aigua fa que no hàgim d'estar pendents de la seva cura, a més neutralitzen les ones electromagnètiques evitant el cansament, les cefalees i l'insomni després de llarga exposició a un ambient carregat elèctricament.

O bé el Philodendron és una planta que aconsegueix mantenir a ratlla els maldecaps, la somnolència i la perduda de concentració , una bona planta que augmenta la productivitat.

El Spathiphyllum requereix molt poca llum i neta l'aire de l'ambient, ideal per a tenir-la dins de l'oficina. Neutralitza les ones electromagnètiques. 

L'Epipremnum aureum o potus ha estat classificada per la NASA com una de les plantes que purifiquen l'aire de manera mes efectiva.

La sansevieria o llengua de tigre no necessita grans cures , necessita molt poca aigua, neta l'aire i millora els problemes de respiració i redueix l'estrès.


Si estaves pensant en quines plantes posar en la teva oficina per a millorar l'ambient, decorar o aconseguir beneficis aquí tens algunes opcions ideals.


By: Claudia Garcia

 

Cactus
Philodendron
Spathiphyllum
Epipremnum aureum
Sansevieria
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat