Com convertir la teva terrassa en un jardí?

¿Cómo convertir tu terraza en un jardín?

Com canviar la teva terrassa en senzills passos

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp



 

Tens una terrassa i estàs cansat de veure-la sempre igual?  T'agradaria tenir el jardí que sempre vas somiar a la teva terrassa? 


La raó principal de tenir un jardí és poder gaudir d'ell, a més és un espai privat en el qual pots relaxar-te, un lloc únic, creat i dissenyat per tu, on pots entretenir-te cuidant les plantes, redecorant-lo cada vegada que arribi una nova estació i passant moments de desconnexió.


Per què no traslladar aquell jardí que tens al cap a la teva terrassa?


BENEFICIS:
  • És una bona opció per a relaxar-se i al mateix temps et mantens actiu ja que les plantes requereixen unes certes cures.
  • Una manera de retrobar-se amb la naturalesa i fer que la nostra llar sigui més agradable i molt més saludable.
  • Dona multitud de color i varietat a una terrassa típica i sempre pots anar canviant tonalitats segons les plantes que triïs.
  • El cost de tenir una terrassa jardí no és tan elevat com tenir un jardí ja que l'espai limita la quantitat de tests.
  • No cal segar, realitzar tants tractaments ni gastar tanta aigua.
  • No cal cavar ni posar sistemes de reg complicats.
 
Amb un preu molt assequible aconsegueixes un gran jardí a la teva terrassa, un espai original per a poder relaxar-se que al cap i a la fi és el que tots volem en arribar a casa.

Si vols aquest canvi però no tens per on començar aquí van algunes idees sobre que plantar a la teva terrassa jardí:
  • Pots fer un jardí a la teva terrassa amb gespa artificial i varietat de plantes o ben sol amb plantes, fer-ho només amb arbustos introduir tarimes de materials nobles. Anar combinant varietats al teu gust és el que farà la teva terrassa especial.
  • Existeix la possibilitat de crear el teu propi hort, d'aquesta manera pots conrear les teves fruites i verdures preferides, cuidar d'elles i finalment gaudir-les.
  • Crear una zona d'herbes aromàtiques (menta, julivert, orenga, etc.) per a tenir-les sempre a mà.
  • Pots optar per l'opció de conrear plantes que creixin cap amunt de manera que ens proporcionin una tanca per a tapar aquelles zones que no ens agradin de la terrassa o bé, crear una mica més d'intimitat.
  • Aprofitar les plantes i col·locar-les en llocs estratègics per a beneficiar-te d'elles amb ombres en èpoques caloroses.
 
Existeixen infinitat de combinacions per a fer la teva terrassa jardí un lloc excepcional. A més és una manera fàcil i divertida de redecorar-la, mantenir-ho suposa una dedicació duradora que es pot convertir a passar bones estones amb la família i amics, activitats divertides per als més petits o  el moment ideal per a desconnectar. 




By: Claudia Garcia 
Community Manager

Fotos de @pinterest

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat